Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απέκτησε rating στην Κορέα το Virtua Fighter 5: Final Showdown για το PlayStation 4

*
Το Game Rating and Administration Committee της Κορέας δημοσίευσε rating για το Virtua Fighter 5: Final Showdown για PlayStation 4. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε αρχικά για arcade τον Απρίλιο του 2010, ενώ δύο χρόνια αργότερα κυκλοφόρησε για PlayStation 3 και Xbox 360. Μάλιστα το Yakuza 6: The Song of Life που κυκλοφορεί για PlayStation 4, Xbox One και PC διαθέτει τα arcade και local multiplayer modes του Virtua Fighter 5: Final Showdown ως playable minigame.

Στο πλαίσιο του Tokyo Game Show 2020 Online που διεξήχθη το Σεπτέμβριο του 2020 η Sega ανακοίνωσε το Virtua Fighter x eSports Project, όμως δεν έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με το αν πρόκειται για ένα νέο παιχνίδι που βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Ύστερα όμως από το πρόσφατο rating που εντοπίστηκε, αναμένουμε εξελίξεις σύντομα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*