Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απεβίωσε ο μαέστρος του Professor Layton, Akira Tago

Με καθυστέρηση 10 ημερών ανακοινώθηκε ότι ο Akira Tago έφυγε πλήρης ημερών, σε ηλικία 90 ετών, στις 6 Μαρτίου, ύστερα από επιπλοκές σχετικές με πνευμονία. Το πιθανότερο είναι να μη σας θυμίζει κάτι το όνομα, αλλά ο Tago-san ήταν ο “puzzle master” της σειράς Professor Layton. Φυσικά το έργο του δεν περιορίζεται στη γνωστή σειρά, αφού ήταν ψυχολόγος που έγραφε βιβλία γρίφων από το 1966. 22 εκδόσεις οδήγησαν σε πωλήσεις 12 εκατομμυρίων αντιτύπων συνολικά. Το 1973 έγινε καθηγητής στο πανεπιστήμιο της Chiba αργότερα κατέληξε πρόεδρος του Japan Creativity Society του Tokyo Future University.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Thomas_Th
    • Αυτός ο άνθρωπος ήταν και είναι πρότυπο. Τον θαύμαζα πριν ακόμα γίνω ψυχολόγος, όπως ήταν εκείνος. Με επηρέασε όσο ελάχιστοι, δημιούργησε τον αγαπημένο μου ήρωα, τον Professor Layton, μου προσέφερε τόσα που οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν.

      Αντίο σε έναν άνθρωπο που άφησε το στίγμα του σε όλους εμάς που τον γνωρίσαμε μέσα από τη δημιουργικότητά του.

      That was the True Gentleman..

*