Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απενεργοποιήθηκε το wealth transfer του New World λόγω duplication exploit

*
Η Amazon Games απενεργοποίησε προσωρινά το wealth transfer του New World αφού βρέθηκε ένα νέο duplication exploit. Σύμφωνα με μια δήλωση στο επίσημο forum του παιχνιδιού, η εταιρία αναφέρει πως απενεργοποιεί τη μεταφορά αγαθών μεταξύ παικτών (ανταλλαγή currency, guild treasury, το trading post και το player to player trading) ενώ ερευνεί το εν λόγο exploit. Επιπλέον, θα ακολουθήσουν κυρώσεις για όσους έχουν το έχουν χρησιμοποιήσει. Το wealth transfer θα ενεργοποιηθεί ξανά όταν λυθεί το παραπάνω πρόβλημα.

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε δύο εβδομάδες που η Amazon απενεργοποιεί το οικονομικό σύστημα του New World, καθώς είχε βρεθεί ένα coin duplication bug. Η κίνηση αυτή έχει εξοργίσει τους παίκτες που θέλουν να πουλήσουν τα ψηφιακά αγαθά τους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*