Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλυφθηκε το Alien: Blackout και είναι...mobile game

*
Μια τυχαία επίσκεψη του Variety στην ιστοσελίδα της D3 Go! αρκούσε για να αποκαλυφθεί το Alien: Blackout. Όπως ίσως θυμάστε, πριν από μερικές εβδομάδες η 20th Century Fox είχε κατοχυρώσει το εμπορικό σήμα του Alien: Blackout και δεν ήταν λίγοι αυτοί που νόμιζαν ότι πρόκειται για τη συνέχεια του Alien: Isolation. Κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει και το Alien: Blackout θα είναι ένας τίτλος για συσκευές με λειτουργικό iOS και Android, με πρωταγωνόστρια την Amanda Ripley. Έχει βαθμονομηθεί T (Teen) και η πρωταγωνίστρια θα πρέπει να βρει τρόπο να επιβιώσει, καθώς έχει παγιδευτεί στον διαστημικό σταθμό Weyland-Yutani. Στις σκιές κρύβεται το Xenomorph που έχει βάλει στο στόχαστρο το πλήρωμα και οι παίκτες καλούνται να λάβουν κρίσιμες αποφάσεις για μην υπάρξουν απώλειες. Θα υπάρχουν 7 επίπεδα και η καθοδήγηση του πληρώματος θα γίνεται μεσω των συστημάτων ασφαλείας του σταθμού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*