Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε bundle Xbox One S με το Anthem

*
Microsoft και EA αποκάλυψαν ένα καινούργιο bundle για το Xbox One S και το αναμενόμενο open-world shooter Anthem. Η ανακοίνωση έγινε μεσω Twitter και, σύμφωνα με αυτή, όποιος προβεί στην αγορά του πακέτου θα έχει δώρο και από ένα μήνα συνδρομής σε EA Access, Xbox Live Gold και Xbox Game Pass. Η κονσόλα έρχεται με 1TB σκληρό δίσκο και τη Legion of Dawn Edition του παιχνιδιού, στην οποία περιέχονται 4 legendary armor packs, ένα legendary weapon, το founders player banner, το ranger Javelin gear attachment και το επίσημο soundtrack σε ψηφιακή μορφή. Το bundle αναμένεται να διατεθεί στις 15 Φεβρουαρίου με ενδεικτική τιμή τα $299. Το Anthem κυκλοφορεί επίσημα στις 22 Φεβρουαρίου για Xbox One, PlayStation 4 και PC.  
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*