Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε ο Jubei για το Samurai Shodown (trailer)

*
Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, η SNK αποκαλύπτει έναν έναν τους μαχητές που θα περιλαμβάνονται στο roster του επερχόμενου Samurai Shodown. Αυτή τη φορά πρόκειται για τον Jubei και αριθμητικά πρόκειται για τον χαρακτήρα νούμερο δεκατέσσερα. Το αμέσως προηγούμενο διάστημα είχαν προηγηθεί οι Galford, Rimururu, Tam Tam, Yoshitora, Yashamaru, Haohmaru, Genjuro, Charlotte, Shiki, Ukyo Tachibana, Darli Dagger και Nakoruru.

Σας θυμίζουμε οτι το Samurai Shodown έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορησει στις 25 Ιουνίου 2019, για PlayStation 4 και Xbox One. Μέσα στο τελευταίο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, αναμένονται και οι αντιίστοιχες εκδόσεις για PC και Nintendo Switch. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τον Jubei, δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση. 


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*