Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε το Attack on Titan 2: Future Coordinates για το 3DS

*
Η Spike Chunsoft ανακοίνωσε ότι εργάζεται για την ανάπτυξη του Attack on Titan 2: Future Coordinates για το Nintendo 3DS. Λίγες πληροφορίες είναι γνωστές για τον τίτλο, πέραν του αυτονόητου, ότι πρόκειται για το sequel του Attack on Titan: Humanity in Chains που κυκλοφόρησε το 2015. Το Humanity in Chains έδινε τη δυνατότητα στους παίκτες να επιλέξουν μεταξύ διαφόρων χαρακτήρων της ομώνυμης σειράς και να παραμετροποιήσουν την εμφάνισή τους, καθώς και τα όπλα που θα χρησιμοποιήσαν προκειμένου να εξοντώσουν τους τιτάνες.



Επίσης, το παιχνίδι υποστήριζε online co-op μεταξύ τεσσάρων παικτών, ενώ η συνέχειά του αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2017 στην Ιαπωνία, χωρίς επί του παρόντος να έχει γίνει γνωστό εάν θα κυκλοφορήσει και για τις χώρες της Δύσης. Υπομονή και ίσως στην Ε3 που έρχεται σε λίγες ημέρες να γίνουμε σοφότεροι. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*