Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε το dev kit του Project Scorpio

*
To Gamasutra δημοσίευσε κάποιες πληροφορίες σχετικά με τα dev kits του Project Scorpio. Με μια πρώτη ματιά μπορούμε να πούμε ότι μοιάζουν αρκετά με ένα Xbox One S, λίγο μεγαλύτερο σε διαστάσεις. Ενώ μπορεί να φαίνεται σαν το τρέχον σύστημα, στο μπροστινό μέρος της κονσόλα υπάρχει μια μικρή οθόνη OLED, στην οποία θα εμφανίζονται τα fps που «τρέχει» το κάθε παιχνίδι, έτσι ώστε οι προγραμματιστές να βλέπουν τις επιδόσεις του τίτλου τους. Επίσης τo dev kit του Project Scorpio περιλαμβάνει 3 θύρες USB και network card, πάλι στο εμπρός μέρος της κονσόλας, που πιθανόν να υπάρχουν και στο τελικό προϊόν.



Τα specs τα οποία κρύβονται μέσα στην κονσόλα είναι τα ίδια με αυτά που ανακοινώθηκαν πριν από λίγες ημέρες, εκτός από την GPU που είναι ελαφρώς πιο γρήγορη. Μπορεί η εμφάνιση του Project Scorpio dev kit να θυμίζει το Xbox One S, όμως είναι σίγουρο πως το τελικό design θα είναι διαφορετικό. Υπομονή, μερικές εβδομάδες έμειναν για την Ε3! 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*