Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε το πλήρες lineup του Contra Anniversary Collection

*
Η Konami αποκάλυψε το πλήρες lineup του επερχόμενου Contra Anniversary Collection. Η συλλογή περιλαμβάνει διάφορα παιχνίδια της σειράς, από την αρχική κυκλοφορία για arcades, μέχρι το Contra III: The Alien Wars για SNES.

Ο κατάλογος των τίτλων περιλαμβάνει τα Contra (Arcade), Super Contra (Arcade), Super C (NES), Contra III: The Alien Wars (SNES), Contra: Hard Corps (Sega Genesis), Contra (NES), Contra (Famicom), Operation C (Game Boy), Probotector (Sega Mega Drive), Super Probotector: Alien Rebels (SNES). Εκτός από τα παραπάνω, θα υπάρχουν οι ιαπωνικές εκδόσεις των Contra (Arcade), Super Contra (Arcade) – γνωστό ως Super Contra: Alien No Gyakushu στην Ιαπωνία, Super C – Super Contra στην Ιαπωνία, Contra III: The Alien Wars (Contra Spirits), Operation C (Contra) και Contra: Hard Corps (Contra: The Hard Corps).


Αυτά θα δοθούν υπο μορφή δωρεάν update σε όσους αγοράσουν τη συλλογή, που θα κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam), με τιμή €20.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*