Όπως σας έχουμε ενημερώσει από την προηγούμενη εβδομάδα, στις 11.00 της Τετάρτης θα δημοσιευτεί μία από τις πιο ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις που έχουμε φιλοξενήσει στο Enternity. Το υψηλόβαθμο στέλεχος της SCEE, με το οποίο είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε, μας είπε τόσο για το πώς τα έχει πάει το PS4 μέχρι στιγμής στη χώρα μας, αλλά και το ενδεχόμενο ελληνικών σε μελλοντικά PS4 games και μενού συστημάτων.

Μέσα σε όλα τα άλλα όμως, τονίστηκε και το πόσο καλά τα έχει πάει στην Ελλάδα το PS3. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του προηγούμενου οικονομικού της έτους (Μάρτιος 2013-Απρίλιος 2014), η Sony κατάφερε να πουλήσει στην Ελλάδα 35 χιλιάδες κονσόλες PS3, την ώρα που οι πωλήσεις σε όλη την Ευρώπη έφτασαν στα 1.7 εκατομμύρια. Αυτά και άλλα πολλά, αύριο στις 11.00 το πρωί στο Enternity. Μείνετε συντονισμένοι!
Διαβάστε ακόμη: 20.000 PS4 ο στόχος της Sony μέχρι τον Μάρτιο στην Ελλάδα
H Konami ξεκινάει νομικές ενέργειες για αυτούς που διέρρευσαν τον πηγαίο κώδικα του Metal Gear Solid 2
Με το τσιγκέλι στα βγάζουμε Παπαπαύλε! 35.000 σε μια χρονιά για Ελλάδα είναι πολύ καλά μετά από τόσα χρόνια κυκλοφορίας.
Θα συμφωνήσω και εγώ ότι είναι αρκετά καλά.
Αυτα τα νουμερα ειναι αρκετα καλα για μια χωρα σαν την Ελλαδα και με το PS3 να ειναι στα τελευταια του χρονια. Ευχομαι και το PS4 οταν κλεισει τα 8 να καταφερνει να πουλαει τοσο και περισσοτερο.
Αύριο στις 11.00 λέμε, μην με πιέζετε παραπάνω!!! Δεν μπορώ να μιλήσω λέμε! :P
Eγώ πάντως θα περιμένω ολόκληρη τη συνέντευξη αύριο για να γράψω την γνώμη μου.
----------
@ Sephiroth
Ελπίζω να είσαι Εγγλέζος στην ώρα :-) :-) :-) :-)
fonias777, η αυριανή συνέντευξη θα βγάλει ειδήσεις. Δεν ξέρω τι θεωρεί ο καθένας "είδηση", αλλά σίγουρα θα έχεις την επίσημη τοποθέτηση της SCEE
TomTom, το κείμενο είναι ήδη έτοιμο στο διαχειριστικό του site και θα βγει στις 11.00 νταν :)
@Sephiroth
Νομίζω εννοείς το οικονομικό έτος Απρίλιος 2013~Μάρτιος 2014.
@monstermax, ναι έχεις δίκιο, το διορθώνω και στο νέο και στην αυριανή συνέντευξη ;)
Πιστεύω είναι αρκετά καλά για το PS3 μετά από τόσα χρόνια.Για το PS4 πιστεύω θα είναι πιο χαμηλά αν πιάσουν πωλήσεις για το συγκεκριμένο διάστημα (Μαρτιος 13- Απρίλιος 14) καθώς κυκλοφόρησε Δεκέμβριο.Αύριο θα μάθουμε
Μπράβο πάντως στη Sony και μερικές ακόμα εταιρείες που παρόλο το μικρό μέγεθος της Ελληνικής αγοράς κυκλοφορούν τίτλους με Ελληνικά μενού αλλά και Ελληνική μετάφραση ολόκληρου του παιχνιδιού !Με πρόσφατο παράδειγμα το εξαιρετικό The Last Of us!
Πολύ καλα νουμερα... που επιβεβαιωνουν όμως το ποσο μικτη αγορα ειμαστε.
Όντως πολύ καλά νούμερα και σίγουρα τα 20.000 για Ps4 πιστεύω πλέον ότι είναι εφικτά....
Υπομονή λοιπόν μέχρι αύριο για τα αποκλειστικά!!