Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκτήστε την απόλυτη συλλογή Warhammer από το Humble Bundle

*
Το Humble Bundle ορμάει στον αιματηρό κόσμο του πολέμου για να σας προσφέρει την απόλυτη συλλογή από τίτλους των Warhammer και Warhammer 40k για την συλλογή σας στο Steam. Το Humble Warhammer Bundle 2020 προσφέρει 11 τίτλους με την συνολική τους αξία να αγγίζει τα 204 δολάρια και συγκεκριμένα μπορείτε να αποκτήσετε:

Στο πρώτο tier με ένα ευρώ και άνω έχετε πρόσβαση στα: Warhammer 40,000: Kill Team, Warhammer 40,000: Dawn of War - Game of the Year Edition, Legacy of Dorn: Herald of Oblivion και Warhammer: End Times – Vermintide.


Στο δεύτερο tier (μαζί και με το tier 1) με 6,81€ και άνω έχετε πρόσβαση στα: Warhammer 40,000: Dawn of War II, Battlefleet Gothic: Armada, Warhammer 40,000: Sanctus Reach και Warhammer 40,000: Deathwatch - Enhanced Edition.

Στο τρίτο tier (μαζί και με τα υπόλοιπα tiers) με 11.50€ και άνω έχετε πρόσβαση στα: Warhammer 40,000: Space Marine Collection, Warhammer® 40,000™: Dawn of War® III, BLOOD BOWL 2 - LEGENDARY EDITION και bonus ένα μήνα δωρεάν για το Humble Choice σε νέους συνδρομητές.

Το Humble Warhammer Bundle 2020 θα είναι διαθέσιμο μέχρι 28 Ιουλίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*