Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απομακρύνεται το ενδεχόμενο ανάπτυξης του Star Wars Battlefront 3 από τη DICE

*
Όπως φαίνεται η DICE δεν θα έχει την ευκαιρία να δημιουργήσει το Star Wars Battlefront 3, με την EA που είναι η μητρική της εταιρεία να επιθυμεί να επικεντρωθεί και στα δικά της IPs. Αυτό αναφέρει δημοσίευμα του VentureBeat, που υποστηρίζει πως η EA δεν προτίθεται να υποστηρίξει την ανάπτυξη άλλων παιχνιδιών Star Wars έπειτα από την τριάδα των projects της Respawn Entertainment που ανακοινώθηκαν νωρίτερα. Σε αυτά περιλαμβάνεται το sequel του Star Wars Jedi: Fallen Order, ένα Star Wars FPS που επιβλέπεται από τον πρώην βετεράνο της LucasArts veteran και συνδημιουργό του Medal of Honor, Peter Hirschmann και ένα παιχνίδι στρατηγικής που θα αναπτυχθεί σε συνεργασία με τη Bit Reactor, ένα νέο studio που δημιούργησαν πρώην developers της Firaxis.

Στο εξής η EA θα προσπαθήσει να μειώσει τα ποσά που ξοδεύει για την αδειοδότηση IPs και θα επικεντρωθεί σε δικά της, όπως τα Battlefield, Dead Space, Dragon Age και Mass Effect.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*