Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποστολή η σωτηρία της ανθρωπότητας στο AGOS: A Game of Space (trailer)

Η Ubisoft ανακοίνωσε το AGOS: A Game of Space, που θα κυκλοφορήσει για συσκευές Steam VR και Oculus στις 28 Οκτωβρίου 2020.

Βρισκόμαστε στο έτος 2057. Η Γη βρίσκεται ένα βήμα πριν από την απόλυτη καταστροφή. Σε μια απέλπιδα προσπάθει επιβίωσης, οι ηγέτες της ανθρωπότητας ναυλάνουν εκατοντάδες διαστημόπλοια και αφήνουν το μέλλον στα χέρια συστημάτων τεχνητής νοημοσύνης, που καλούνται να βρουν έναν κατοικίσιμο πλανήτη για να φιλοξενηθεί η αναγέννηση του πολιτισμού. Θα πρέπει να εξερευνήσετε, να βρείτε προμήθειες, να ξεκελιδώσετε νέες τεχνολογίες και να αντιμετωπίσετε τις αντιξοότητες του διαστήματος, προκειμένου να διατηρηθεί η ζωή στο αστρόπλοιό σας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού για τη σωτηρία της ανθρωπότητας.


Περισσότερα στο trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*