Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποχωρεί από την Square Enix ο director των Dragon Quest Builders, Kazuya Niinou

*
Ο director της σειράς παιχνιδιών Dragon Quest Builders, Kazuya Niinou αποχώρησε από την Square Enix όπως ανακοίνωσε η εταιρεία. Ο ίδιος ανακοίνωσε την αποχώρησή του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, λέγοντας πως με την ολοκλήρωση της δημιουργίας του Dragon Quest Builder 2 αφήνει τη θέση του στην ιαπωνική εταιρεία. Χαιρέτησε κατόπιν τους Naoki Yoshida, Noriyoshi Fujimoto, Takuma Shiraishi αλλά και όλους τους συναδέλφους του, αλλά και όλους όσοι απόλαυσαν τα παιχνίδια του. Συνέχισε λέγοντας πως εργάστηκε στην Square Enix για 7 περίπου χρόνια και ένιωσε πως έδωσε πολλά στο Builders 2 και αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό εκτός της Square Enix.

Ο Niinou είναι γνωστός για την δουλειά του ως director στα παιχνίδια Trauma Center: Under the Knife και 7th Dragon και ως σχεδιαστής στο Etrian Odyssey στην Atlus. Στην Square Enix δούλεψε πάνω στο Final Fantasy XIV: A Realm Reborn πριν ξεκινήσει να δουλεύει πάνω στα παιχνίδια Builders.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*