Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απόφαση των studios της Sony η μεταφορά τίτλων του PlayStation σε PC, δηλώνει ο Cory Barlog

*
Το God of War είναι ήδη διαθέσιμο για PC και ο Cory Barlog, creative director της Sony Santa Monica, δηλώνει ότι ήταν απόφαση των studios της Sony η μεταφορά παιχνιδιών του PlayStation σε υπολογιστές.

Όλα τα studios θεώρησαν ότι πρόκειται για μια πολύ καλή ιδέα που θα έπρεπε να εξεταστεί, ανέφερε το Barlog. Πρόσθεσε μάλιστα ότι δεν έχει ιδέα αν κάτι τέτοιο συμβεί και με το επερχόμενο sequel καθώς πριν συμβεί κάτι παρόμοιο λαμβάνονται υπόψη μια σειρά από παράγοντες, όπως αν το κοινό απολαμβάνει ένα παιχνίδι, αν κάτι δεν πήγε καλά, αν υπάρχουν σημεία που πρέπει να διορθωθούν. Πάντως, στο τέλος η απόφαση ανήκει στην ίδια τη Sony.


To God of War είναι το τρίτο first-party game του PlayStation που μεταφέρθηκε σε PC, μετά τα Horizon: Zero Dawn και Days Gone, ενώ σε λίγες ημέρες αναμένεται το Uncharted: Legacy of Thieves Collection.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*