Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αρκετά νέα games σε ανάπτυξη από την Capcom με την RE Engine

*
H Capcom, στο οικονομικό συμβούλιο που έκανε πρόσφατα, απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με το μέλλον της εταιρείας και την είσοδό της στη νέα γενιά και αναφέρθηκε στην επιτυχία που έχει δει με την χρήση της RE Engine σε τίτλους όπως το Resident Evil 7, το Resident Evil 2 και πιο πρόσφατα το Devil May Cry 5.

Σε ερώτηση αναφορικά με μελλοντικούς τίτλους η απάντηση ήταν θετική με την Capcom να δηλώνει ότι η RE Engine χρησιμοποιείται σε αρκετά νέα projects που θα δούμε στο μέλλον. Αν και δόθηκε ακριβής αριθμός τίτλων που είναι σε ανάπτυξη η απάντηση έλεγε χαρακτηριστικά «χρησιμοποιείται για την ανάπτυξη αρκετών τίτλων».


Φυσικά κάτι τέτοιο δε πρέπει να μας προκαλεί έκπληξη αλλά είναι ευχάριστο να το ακούμε και επίσημα από την ίδια την Capcom, μένει μόνο να δούμε την E3 2019 και να δούμε τι μας ετοιμάζει η εταιρεία με την συγκεκριμένη μηχανή γραφικών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*