Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αυτά είναι τα PS4 Bundles με το Days Gone που κυκλοφορούν στην Ελλάδα

*
Η ώρα της κυκλοφορίας του Days Gone πλησιάζει και σίγουρα αφορά και τους gamers που δεν έχουν αγοράσει ήδη την κονσόλα. Ποια PS4 Bundles θα βρουν λοιπόν στις 26 του μήνα στα ελληνικά καταστήματα; Η απάντηση είναι αρκετά εύκολη, αφού κάναμε τη σχετική έρευνα. Επίσημο πακέτο PS4+Days Gone από το PlayStation δεν υπάρχει και ως εκ τούτου οτιδήποτε κυκλοφορεί είναι στη λογική του soft-bundle, δηλαδή πακέτου που δημιουργεί το λιανεμπόριο. Από τις 26 Απριλίου λοιπόν, αν δεν έχετε ήδη κονσόλα PS4 μπορείτε να την αποκτήσετε μαζί με το game της Bend στα παρακάτω πακέτα:

PS4 500GB Slim D Chassis + Days Gone: €329
PS4 1TB Slim & PlayStation Hits*+ Days Gone: €378,99
PS4 1TB Slim D Chassis + 2ο χειριστήριο + Days Gone: €378,99
PS4 Pro + Days Gone: €449

* Τα PlayStation Hits που περιλαμβάνονται στη συσκευασία είναι τα Uncharted 4: A Thief's End, Ratchet & Clank και The Last of Us Remastered. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*