Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αυτά είναι όλα τα νέα modes του Call of Duty: Modern Warfare

*
Η Infinity Ward έχει «τρέξει» μέχρι και σήμερα τρεις δοκιμαστικές περιόδους για το αναμενόμενο νέο Call of Duty: Modern Warfare. Η πρώτη φορά ήταν μέσω της Alpha έκδοσης και στη συνέχεια με δυο Beta περιόδους δοκιμών. Κάθε δοκιμαστική περίοδος έδωσε στους παίκτες μια μικρή γεύση από το περιεχόμενο του παιχνιδιού, όπως χάρτες και διαθέσιμες λειτουργίες. Όπως όλα δείχνουν, οι νέες προσθήκες λειτουργιών είναι που τράβηξαν το ενδιαφέρον του κόσμου με τα Gunfight και Ground War να είναι από τις πιο δημοφιλείς λειτουργίες. Παρακάτω θα δείτε πέντε από τις νέες λειτουργίες που θα είναι διαθέσιμες με την κυκλοφορία του παιχνιδιού.



Cyber Attack
Το πρώτο από τα νέα mode το είδαμε στην πρώτη Beta του παιχνιδιού και έχει την ονομασία Cyber Attack. Η λειτουργία βασίζεται στην συνεργασία των παικτών μεταξύς τους και στόχος είναι η απόκτηση ενός όπλου EMP και η τοποθέτηση του στο κέντρο των αντιπάλων. Κάθε παίκτης έχει μια μόνο ζωή και μπορεί να γίνει revive από τους συμπαίκτες του. Η ομάδα που κερδίζει είναι αυτή που θα καταφέρει να ενεργοποιήσει τον ηλεκτρομαγνητικό παλμό ή που θα καταφέρει να εξουδετερώσει όλους τους αντίπαλους παίκτες.

Gunfight
Η λειτουργία Gunfight εμφανίστηκε στην Alpha δοκιμαστική περίοδο. Σε αυτή τη λειτουργία δυο ομάδες δυο παικτών αγωνίζονται μεταξύ τους για το ποιος θα καταφέρει να μείνει ζωντανός. Ο κάθε παίκτες έχει μόνο μια ζωή και επιπλέον υπάρχει χρονική πίεση.

Ground War
Το Ground War εμφανίστηκε στη δοκιμαστική περίοδο που έτρεξε αυτές τις μέρες και παίρνει την εμπειρία της κλασσικής λειτουργίας Domination αλλά σε μεγαλύτερη έκταση αφού υποστηρίζει μάχες μεταξύ 40 ή και 64 ατόμων. Σκοπός της λειτουργίας είναι η κατάκτηση πέντε σημαιών πριν την αντίπαλη ομάδα. Η λειτουργία διαθέτει τους δικούς της χάρτες.

NVG
Μια νέα λειτουργία που έρχεται παιχνίδι είναι η NVG που σημαίνει Night Vision Goggles. Λιγότερο λειτουργία και περισσότερο modifier ενεργεί πάνω στους υπάρχοντες χάρτες που έχουν δυνατότητα νυχτερινού παιχνιδιού και απαιτούν τη χρήση γυαλιών νυχτερινής όρασης.

Realism
Η τελευταία νέα λειτουργία ή modifier αν θέλετε είναι το Realism που παίρνει τα στοιχεία του Hardcore και τα εφαρμόζει στην playlist του Team Deathmatch. Στη λειτουργία Realism ο παίκτης δεν έχει HUD, τα όπλα κάνουν περισσότερη ζημιά αλλά και ενεργό το friendly fire.

To Call of Duty: Modern Warfare αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, PlayStation 4 και Xbox One στις 25 Οκτωβρίου 2019. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Infinite Dreams Inc.

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Activision

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    AVE

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*