Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αυτό είναι το τελικό design της κονσόλας Atari VCS

*
Η ομάδα που ετοιμάζει την κονσόλα Atari VCS ανακοίνωσε πρόσφατα και νέα καθυστέρηση στην κυκλοφορία, αλλά τουλάχιστον έχει πλέον να παρουσιάσει το τελικό design της. Οι developers παρουσίασαν τα σχέδια που θα δοθούν για να ξεκινήσει παραγωγή και με μια πρόχειρη ματιά φαίνεται ότι η κονσόλα θυμίζει ακόμη περισσότερο τον Atari 2600. Στο επάνω μέρος είναι πιο έντονο το floating effect και με αυτή τη σχεδιαστική επιλογή, η ομάδα κατάφερε να φέρει 2 από τις 4 θύρες USB 3.0 στο μπροστινό τμήμα της κονσόλας. Από το πίσω μέρος αφαιρέθηκε εντελώς πλέον το SD Slot, ενώ και όλα τα φωτιζόμενα σημεία της κονσόλας θα έχουν χρώμα λευκό. Δείτε μερικές χαρακτηριστικές φωτογραφίες στη συνέχεια του άρθρου.









 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*