Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αυτός είναι ο νέος εχθρός που θα αντιμετωπίσουμε στο SUCCUBUS, το spin-off του Agony (trailer)

*
Ο νέος τίτλος των δημιουργών του Agony (Madmind Studio) είναι το SUCCUBUS και αποτελεί ένα ακόμη παιχνίδι πρώτου προσώπου με στοιχεία τρόμου που έχει σκοπό να μας πάει μια βόλτα μέσα από την κόλαση. Στο νέο trailer που έδωσε στη δημοσιότητα η ομάδα ανάπτυξης, γίνεται παρουσίαση ενός ακόμα τέρατος, του Cherub, που θα κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του στο Succubus. Επιπρόσθετα, η Madmind Studios με δωρεάν update πρόσθεσε το τέρας και στο Agony. Το Cherub είναι ένα γρήγορο και αρκετά δειλό πλάσμα. Έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει φωτιές κατά βούληση και προτιμά να επιτίθεται από απόσταση. Το πρόβλημα είναι ότι ο συγκεκριμένος εχθρός εμφανίζεται σε γκρουπάκια που δημιουργούνται από κάποιον άλλον δαίμονα που κάνει την επίκληση για βοήθεια.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:




Για την ώρα το Succubus δεν έχει ημερομηνία κυκλοφορίας και γνωρίζουμε πως η Madmind Studio έχει υπό ανάπτυξη ακόμα έναν τίτλο στο ίδιο γένος με την ονομασία Paranoid. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*