Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αύξηση της τιμής του Xbox Live Gold στο Ηνωμένο Βασίλειο

*
Από τον επόμενο μήνα, οι κάτοικοι Ηνωμένου Βασιλείου θα πληρώνουν πιο ακριβά τη συνδρομή Xbox Live Gold. Ήδη συνδρομητές αναφέρουν οτι έχουν αρχίσει να παραλαμβάνουν τα σχετικά μηνύματα από τη Microsoft. Σύμφωνα με αυτά, από 8 Μαΐου 2019, η τρίμηνη συνδρομή θα ανέβει στα £18 από £15 που είναι σήμερα και η ετήσια στα £50 από £40. Στο μήνυμα που στέλνει η Microsoft αναφέρει πως η αλλαγή είναι αναγκαία για να αντιμετωπιστούν οι συνθήκες της αγοράς που πλέον έχουν αλλάξει. Πρακτικά, αυτό σημαίνει οτι οι τιμές του Xbox Live Gold θα ευθυγραμμιστούν με εκείνες του PlayStation Plus. Πάντως εκπρόσωπος τύπου της εταιρείας τα λέει λίγο διαφορετικά και διευκρίνισε οτι οι νέες τιμές θα ισχύουν από 3 Μαΐου και ναι μεν θα υπάρχει αύξηση £40 στην ετήσια συνδρομή, όμως η μηνιαία και η τρίμηνη θα αυξηθούν μόνο κατά £1. Εμείς απλά ελπίζουμε οι τιμές να μην πάρουν την ανηφόρα και στην Ελλάδα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*