Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Βελτιώσεις στο HDR και στην υποστήριξη 120Hz με το νεότερο update του PS5

*
Το νέο software update του PS5 είναι διαθέσιμο και συν τα όσα ανακοίνωσε η Sony φέρνει βελτιώσεις στο HDR και την υποστήριξη για 120Hz. Πλέον, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα αυτόματης εναλλαγής σε non-HDR, όταν ένα παιχνίδι ή μία εφαρμογή δεν υποστηρίζει HDR. Οπότε, δεν χρειάζεται να ψάχνετε κάθε φορά στο μενού για το πως θα απενεργοποιήσετε το HDR, όταν παρακολουθείτε περιεχόμενο SDR.

Πέρα από τα παραπάνω, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το one-touch play, που ενεργοποιεί την τηλεόραση και την φέρνει αυτομάτως στο σωστό input όταν ενεργοποιείται το PS5 αλλά και το power off link, που βάζει το PS5 σε rest mode, όταν σβήνετε την τηλεόραση που είναι συνδεδεμένη σε αυτό.


Ακόμα, με το update η Sony υποστηρίζει 120Hz σε ακόμα περισσότερα PC monitors. Αν έχετε ένα 1080p PC monitor που υποστηρίζει 120Hz, θα λειτουργεί με αυτόν τον ρυθμό ανανέωσης στο PS5. Αυτό που συνεχίζει να λείπει είναι η υποστήριξη για Variable Refresh Rate (VRR).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*