Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Βιώσιμο και σε φάση συνεχούς ανάπτυξης το Xbox Game Pass, σύμφωνα με τον Phil Spencer

*
Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Axios, ο επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer, βρήκε την ευκαιρία να απαντήσει και για το θέμα βιωσιμότητας του Xbox Game Pass. «Έχει ακουστεί αρκετές φορές το αν απλά επενδύουμε χρήματα χωρίς σταματημό με μια ελπίδα για το μέλλον ή αν το Game Pass έχει νόημα για εμάς. Θα απαντήσω πως όχι, το Xbox Game Pass είναι πολύ βιώσιμο αυτή τη στιγμή και συνεχίζει να μεγαλώνει», σημείωσε χαρακτηριστικά. Δεν έχασε, δε, την ευκαιρία να τονίσει πως δεν είναι μόνο η πλατφόρμα αυτή που μεγαλώνει στον τομέα του Xbox, καθώς τα πρόσφατα νούμερα τον δικαιώνουν, ενώ σίγουρα τα πράγματα θα πάνε και ακόμη καλύτερα όταν θα υπάρξει διαθεσιμότητα σε chips (που θα φέρει περισσότερα Xbox Series X στην αγορά), αλλά και όταν θα αρχίσουν να βγάζουν σε σταθερούς ρυθμούς παιχνίδια τα Xbox Game Studios.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • sdragon
    • Εντάξει κάπου εδώ πρέπει να γελάσω. Αν ο στόχος είναι η αύξηση των συνδρομών μέσω πλάγιων οδών τότε ναι σίγουρα πετυχαίνει. Όμως επίσης σίγουρα καίει λεφτά. Αν δεν υπήρχαν τα λεφτά της MS από πίσω αλάτι θα πήγαινε. Και δεν είναι όπως το Netflix που ήθελε να εδραιωθεί πάση θυσία. Εδώ μιλάμε για μια υπηρεσία. Ευτυχώς εγώ πούλησα το XSX και ησύχασα.

*