Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Βοήθησε την έρευνα για τον καρκίνο αγοράζοντας το F*CK Cancer Bundle

*
Με σκοπό να τιμηθούν η ζωή και όλα όσα άφησε πίσω του ο πατέρας, σύζυγος και πρώην επικεφαλής της Starbreeze Studios, Mikael Nermark, οι φίλοι, η οικογένεια και οι συνέδελφοί του στη βιομηχανία του gaming, ενώνουν τις δυνάμεις τους με τη Humble, εκπληρώνοντας μια τελευταία επιθυμία του. Το αποτέλεσμα είναι ένα μοναδικό πακέτο παιχνιδιών, αφιερωμένο στον Mikael και σε όλους όσους έχουν χτυπηθεί από τον καρκίνο. Πληρώνοντας μόλις €8,86 θα προσθέσετε στη συλλογή σας πάνω από δέκα τίτλους. Όλο το ποσό θα προσφερθεί στο Cancerfonden, σουηδικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό που στέκεται δίπλα στους καρκινοπαθείες.

Η συλλογή περιλαμβάνει τα World War Z: Aftermath, Dead by Daylight, PAYDAY 2, Magicka, Dungeons of the Endless, theHunter: Call of the Wild, Homeworld: Deserts of Kharak, Homeworld Remastered Collection, Little Nightmares, Brothers: A Tale of Two Sons, Peppy's Adventure, Red Faction: Armageddon και Hamilton's Great Adventure. Το πραγματικό κόστος όλων των παραπάνω είναι €239,31.


Μην ξεχνάτε. Όλο το ποσό θα διατεθεί για καλό σκοπό.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*