Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Βρέθηκε τρόπος να φτιαχτεί το ενοχλητικό glitch του PS5 με τα «σπασμένα» εικονίδια των games

*
Δεν είναι λίγοι οι κάτοχοι PS5 που έχουν έρθει αντιμέτωποι με ένα ενοχλητικό glitch που δείχνει «σπασμένα» κάποια εικονίδια παιχνιδιών και πλέον ήρθε η ώρα για μια λύση. Συγκεκριμένα, κάποια παιχνίδια, ακόμη και μετά τη διαγραφή τους από το σκληρό δίσκο της κονσόλας, εμφανίζονταν με ένα «σπασμένο» εικονίδιο και δεν άδειαζαν την οθόνη του χρήστη. Μάλιστα, το ενοχλητικό αυτό φαινόμενο γινόταν ακόμη πιο ενοχλητικό από τη στιγμή που η Sony δεν έχει διαθέσει κάποιο update για να επιτρέπεται η οργάνωση των games σε φακέλους, όπως συνέβαινε στο PS4. Η λύση ήρθε τελικά από τον χρήστη Thomas M Pritchard, ο οποίος σημείωσε σε tweet πως για να εξαφανιστεί ένα τέτοιο εικονίδιο, ο χρήστης χρειάζεται απλά να ξεκινήσει το κατέβασμά του από το PlayStation Store και όταν γίνει αυτό, θα αλλάξει το εικονίδιο και θα εμφανιστεί αυτό με τη σχετική μπάρα. Σε εκείνη τη χρονική στιγμή, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ακύρωση και διαγραφή.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*