Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Για λίγο μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν το Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition

*
Όπως σας ενημερώσαμε και μέσω της εβδομαδιαίας στήλης Tsamba_Gamer, το Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition προσφέρεται δωρεάν αυτήν την περίοδο, αλλά αν δεν έχετε κάνει κίνηση θα πρέπει να βιαστείτε. Ο τίτλος της Warner θα συνεχίσει να προσφέρεται άνευ χρέωσης έως και τις 25 Ιουνίου για PC, PS4 και Xbox One, αρκεί να τον εντοπίσετε στο Steam και τις ψηφιακές πλατφόρμες των PS4 και Xbox One και να τον προσθέσετε στη συλλογή σας. Σημειώνεται πως μετά την προσθήκη, θα παραμείνει για πάντα εκεί και δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε κάτι σε μετέπειτα χρονική στιγμή. Το Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition είναι η βελτιωμένη έκδοση του γνωστού game και προσφέρει 6 νέους playable χαρακτήρες, πάνω από 30 skins και 60 τοποθεσίες. Δείτε περισσότερα για την έκδοση, μέσα από τον παρακάτω player.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*