Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Για τον Μάιο του 2021 πάει η δίκη Epic Games εναντίον Apple

*
Στις 3 Μαΐου 2021 θα λάβει χώρα η τελική εκδίκαση της υπόθεσης ανάμεσα σε Epic Games και Apple. Όπως δηλώθηκε από το αρμόδιο αμερικανικό δικαστήριο, οι δύο πλευρές θα μπορούν να ξεκινήσουν με τις αρχικές τους τοποθετήσεις στις 9 Απριλίου, ενώ η δεύτερη φάση (πριν καταλήξουμε στη δίκη) θα ξεκινήσει στις 21 του ίδιου μήνα. Προς το παρόν δεν είναι γνωστό αν η δίκη θα γίνει σε δικαστήριο ή απομακρυσμένα ή έστω με ένα συνδυασμό των δύο αυτών παραμέτρων. Και οι δύο πλευρές αποφάσισαν να καταλήξει το πράγμα στο δικαστήριο και όχι να βρεθεί κάποια συμβιβαστική λύση, μαρτυρώντας το πόσο έντονη είναι πλέον η κόντρα τους. Υπενθυμίζεται πως η κατάσταση ξεκίνησε τον Αύγουστο, όταν η Epic Games αποφάσισε να χρησιμοποιήσει στο Fortnite τρόπους χρεώσεων που απέφευγαν την εμπλοκή της Apple, με αποτέλεσμα η δεύτερη να μην λαμβάνει το σχετικό ποσοστό επί των πωλήσεων του App Store.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*