Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δείτε 10 λεπτά gameplay από το Necromunda: Underhive Wars (video)

Το Necromunda: Underhive Wars κυκλοφορεί τις επόμενες ημέρες για PC και κονσόλες και, μπαίνοντας στην τελική ευθεία για το λανσάρισμά του, μπορούμε πλέον να πάρουμε μια γεύση από το παιχνίδι χάρη σε ένα δεκάλεπτο video. Το third-person tactical RPG της Rogue Factor θα κυκλοφορήσει από τη Focus Home Interactive στις 8 Σεπτεμβρίου για PlayStation 4, Xbox One και PC μέσα από το Steam.

Στο παιχνίδι υπάρχουν τρεις συμμορίες οι οποίες βρίσκονται σε πόλεμο μεταξύ τους. Κάθε οίκος των συμμοριών διαθέτει διαφορετικά ταλέντα και ειδικότητες. Οι Orlocks ειδικεύονται στο ranged combat με απίστευτη ακρίβεια, οι αποκλειστικά θυληκού γένους Eschers προτιμούν τα melee όπλα και οι Goliaths φέρονται σαν τέρατα σκοτώνοντας όποιον βρεθεί μπροστά τους με γιγαντιαία όπλα. Οι παίκτες θα μπορούν φυσικά να επιλέξουν σε ποια συμμορία θα ενταχθούν.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*