Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δείτε 13 λεπτά από νέο gameplay υλικό του Need for Speed: Heat της Ghost Games (video)

*
Το Need for Speed: Heat κυκλοφορεί τον επόμενο μήνα και όπως είναι λογικό κάθε μέρα έχουμε όλο και περισσότερο gameplay υλικό από το νεό τίτλο της Ghost Games. To Need for Speed: Heat θα περιλαμβάνει δυο διαφορετικούς τρόπους gameplay, αναλόγως με την ώρα της μέρας. Το πρωί θα μπορούμε να λάβουμε μέρος στο Speedhunters Showdown, μια εκδήλωση όπου οι νικητές κερδίζουν χρήματα για να αναβαθμίσουν το αυτοκίνητό τους αλλά και το γκαράζ τους. Το βράδυ, ρισκάρουν τα πάντα για να χτίσουν την φήμη τους σε διάφορους παράνομους αγώνες. Φυσικά τη νύχτα οι δρόμοι φρουρούνται από ισχυρή αστυνομική δύναμη.



Η Ghost Games έχει δηλώσει πως το νέο Need for Speed: Heat δε θα εμπεριέχει lootboxes ή microtransactions και θα δίνει τη δυνατότητα αγοράς μόνο ενός πακέτου όπου θα εμφανίζει τα πάντα στο χάρτη. Το Need for Speed: Heat αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, PlayStation 4 και Xbox One στις 8 Νοεμβρίου 2019. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*