Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δείτε ζωντανά τους τελικούς του Red Bull Player One

*
Σήμερα στις 18:00 ώρα Ελλάδος ξεκινά η φάση των τελικών του παγκοσμίου πρωταθλήματος Red Bull Player One, που λαμβάνουν χώρα στο São Paulo της Βραζιλίας. Πρωταθλητές χωρών από όλον τον κόσμο θα βρεθούν αντιμέτωποι στο στούντιο της Riot Games στο Såo Paulo σε αγώνες 1v1 και, προφανώς, θα έχετε το περιθώριο να παρακολουθήσετε και την προσπάθεια του Έλληνα πρωταθλητή Μερτ “You Mert Bro” Απτουλά.

Το Enternity είναι ήδη στη Βραζιλία έτσι κι αλλιώς εκεί (λογικά θα έχει πιάσει θέση κοντά σε κάποιο ψυγείο) και καλύπτει τα πάντα. Σε περίπτωση που σας διέφυγαν οι πρώτες εντυπώσεις από την όλη διαδικασία, μπορείτε να τις βρείτε εδώ και εδώ.


Η μετάδοση θα γίνει μέσω του καναλιού του Red Bull στο Twitch, δηλαδή απλό το embedded player που έχουμε ακριβώς εδώ. Για να μην ψάχνεστε κιόλας.

Watch live video from RedBull on www.twitch.tv 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*