Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δείτε τα στατιστικά σας με το PlayStation Wrap-Up 2021

*
Ήρθε πάλι εκείνη η εποχή του χρόνου που η Sony επιτρέπει στους κατόχους PlayStation 5 και PlayStation 4 να μοιραστούν τα στατιστικά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κάνοντας κλικ εδώ, θα κάνετε log in στον λογαριασμό σας στο PSN, αποκτώντας πρόσβαση στα περσινά σας επιτεύγματα. Υπάρχει πρόσβαση σε στοιχεία όπως ο συνολικός ωρών που παίξατε, χωρισμένος επίσης ανά παιχνίδι και κονσόλα, ενώ υπάρχει ξεχωριστή αναφορά στο PSVR. Ο απολογισμός περιλαμβάνει τα πέντε παιχνίδια στα οποία οι παίκτες αφιέρωσαν τον περισσότερο χρόνο, πόσους τίτλους του PS Plus προσθέσατε στη συλλογή σας, όπως και στατιστικά που σχετίζονται με το σύνολο της κοινότητας των παικτών, μεταξύ άλλων τα 19 δισ. likes του Death Stranding Director's Cut και το ότι το 34,6% των παικτών του Ratchet & Clank: Rift Apart ξεκλείδωσαν όλα τα όπλα του τίτλου. Τέλος, κάνοντας scroll down στο τέλος της οθόνης θα μπορέσετε να ζητήσετε τον προσωπικό σας κωδικό για να ξεκλειδώσετε avatars για το PS5 και το PS4.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*