Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δείτε το νέο teaser trailer για το anime του Pokémon Sword and Shield που έρχεται υπερπλήρες!

*
Με την κυκλοφορία του Pokémon Sword and Shield για το Nintendo Switch αυτό το Νοέμβριο ήταν αναμενόμενο πως θα είχαμε και την ταυτόχρονη κυκλοφορία του anime. Αν και οι λεπτομέρειες για το νέο κεφάλαιο της σειράς Pokémon είναι ελάχιστες από το trailer που ακολουθεί παρακάτω βλέπουμε ότι το anime θα καλύπτει όλες τις περιοχές μαζί και με την καινούρια περιοχή Galar που έρχεται με το Pokémon Sword and Shield.

Δείτε το trailer που ακολουθεί.




Ακριβής λεπτομέρειες δεν έχουν δοθεί ακόμα στο κοινό και αναμένουμε μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου 2019 για να μάθουμε αν το νέο anime θα αποτελεί reboot όλης της σειράς Pokémon ή συνέχεια. Το Pokémon Sword and Shield αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Nintendo Switch στις 19 Νοεμβρίου 2019. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*