Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δεκάδες απολύσεις στην Starbreeze

*
60 άτομα φαίνεται πως θα χάσουν τη θέση εργασία τους στην Starbreeze (PayDay, Overkill’s The Walking Dead), κίνηση που αποφασίστηκε για να μπορέσει η εταιρία να σταθεί όρθια. Αυτές οι περικοπές θα εξοικονομήσουν στην εταιρία περίπου 250,000 λίρες Αγγλίας και με αυτό ελπίζει να μπορέσει να ξαναμπεί στην κερδοφορία.

Αυτή τη στιγμή η Starbreeze έχει 240 υπαλλήλους και τα οικονομικά της προβλήματα ξεκίνησαν το 2018 μετά την αποτυχία του Overkill's The Walking Dead. Πηγές του Eurogamer αναφέρουν πως για την ώρα οι διαδικασίες για την έξοδο των υπαλλήλων τηρούν όσα λέει ο νόμος ενώ η ίδια η Starbreeze προσπαθεί να προωθήσει τους υπαλλήλους σε άλλες εταιρίες που μπορεί να τους χρειάζονται ώστε να μην μένουν χωρίς δουλειά.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*