Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δεν αναλώνεται σε console wars ο Phil Spencer

*
Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Edge, o Phil Spencer δήλωσε ότι προτιμάει να επικεντρώνεται στο πως θα αναπτυχθεί η βιομηχανία και όχι σε αντιπαραθέσεις με άλλους κατασκευαστές κονσολών.

"Σπαταλάω μηδέν ενέργεια στο πως να μειώσω άλλες πλατφόρμες και να μεγαλώσω το Xbox. Με ενδιαφέρει περισσότερο να μεγαλώσει το μέγεθος της πίτας για όλους, παρά να μεγαλώσω το δικό μου κομμάτι από την υπάρχουσα. Για το λόγο αυτό επικεντρωνόμαστε στο cross-play και τα cross-saves. Σκέφτομαι σενάρια του στυλ γιατί εγώ και εσύ δεν μπορούμε να παίξουμε παρέα και λέω ότι αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει λόγω της κονσόλας που έχει επιλέξει ο καθένας", ανάφερε ο Spencer.


"Δεν βοηθάει στην ανάπτυξη της βιομηχανίας το να υψώνουμε εμπόδια σε τέτοια πράγματα. Αν αυτό σημαίνει πως κάνουμε κάτι διαφορετικό από τους άλλους, θα πρέπει να τους ρωτήσετε. Αυτό που μπορώ να πω για εμάς είναι ότι δεν ενδιαφερόμαστε να γίνει κάποιος μικρότερος για να μεγαλώσουμε εμείς", συμπλήρωσε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*