Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δεύτερη σεζόν για το Minecraft: Story Mode

*
Συνεχίζεται η επική ιστορία του Jesse με την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του Minecraft: Story Mode - Session Two. H δεύτερη σεζόν θα περιλαμβάνει 5 επεισόδια με την πρόοδό σας από την προηγούμενη σεζόν να συνεχίζεται κανονικά. Εάν δεν είχατε την ευκαιρία να απολαύσετε τα προηγούμενα επεισόδια της σειράς η δεύτερη σεζόν θα περιλαμβάνει ένα νέο χαρακτηριστικό το Crowd Play, όπου θα επιτρέπει σε άλλους παίκτες να σας βοηθήσουν να αποφασίσετε ποιο δρόμο θα ακολουθήσετε στην ιστορία σας, χρησιμοποιώντας τα κινητά τους τηλέφωνα. Το Minecraft: Story Mode - Session 2 θα κυκλοφορήσει για PS4, Xbox One, PC, Mac καθώς και συσκευές iOS, Android με το πρώτο επεισόδιο να διατίθεται στις 11 Ιουλίου.



Τέλος, Telltale και Mojang ανακοίνωσαν πως θα υπάρχει και μια έκδοση retail της δεύτερης σεζόν γύρω στο φθινόπωρο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*