Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δημιουργία αθλητριών και demo για το NBA Live 19

*
Για πρώτη φορά στην ιστορία της σειράς, οι παίκτες του NBA Live 19 θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν γυναίκες αθλήτριες και με αυτές να κάνουν το ταξίδι του The Rise career mode. Για να γίνει η δημιουργία των αθλητών ακόμα πιο πειστική, όποιος επιθυμεί μπορεί να σκανάρει το πρόσωπό του, επιλογή που πλέον θα είναι ενεργή τόσο για τους άντρες όσο και τις γυναίκες. Επιπλέον θα υπάρχουν διαθέσιμα περισσότερα από 30 διαφορετικά σχήματα κεφαλιού και εκατοντάδες επιλογές κόμμωσης και χρωμάτων. Η θέση, το ύψος και το βάρος είναι επίσης χαρακτηριστικά που θα καθορίζονται από τους παίκτες. Πάντως, θα υπάρχουν περιορισμοί, που αφορούν τη θέση και το εύρος ύψους κάθε αθλητή.

Περνώντας στα game modes, στο The One, όπως και στον περσινό τίτλο, οι παίκτες θα πρέπει να χύσουν κουβάδες ιδρώτα στα προπονητήρια, προκειμένου να καταστούν οι καλύτεροι, ενώ στο The Rise, θα κληθούν να ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο λαμβάνοντας συμβουλές από το μέντορά τους αλλά και άλλους αθλητές. Θα υπάρχουν τουρνουά που διεξάγονται από τη Βραζιλία ως το Παρίσι, αλλά και τις Η.Π.Α. Επιπρόσθετα, το νέο NBA Live feature, Build Your Squad, θα δίνει την ευκαιρία επιλογής παικτών από όποια ομάδα κερδίζετε σε αγώνα street. Για την ώρα, μεταξύ άλλων στο NBA Live squad μετέχουν οι Joel Embiid και Allen Iverson. Ένας ακόμα παίκτης προς επιλογή είναι ο Candace Parker. Τέλος το demo του NBA Live 19 θα είναι διαθέσιμο από 24 Αυγούστου και ο τίτλος θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 7 Σεπτεμβρίου για PlayStation 4 και Xbox One.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*