Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσε online υλικό από το επερχόμενο The Division Heartland της Ubisoft

*
Πάνω από 20 λεπτά με υλικό από το επερχόμενο The Division Heartland της Ubisoft ήρθε στο φως της δημοσιότητας μέσω διαρροής. Το υλικό αυτό προέρχεται από closed test και, όπως έχει ανακοινωθεί, ανήκει στο νέο standalone Division spin-off που θα είναι στη λογική free-to-play. Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα σε μια μικρή αμερικανική πόλη με την ονομασία Silver Creek και οι παίκτες θα κληθούν να το γνωρίσουν σε ένα PvE mode με την ονομασία Expedition και ένα PvEvP mode 45 παικτών με την ονομασία Storm. To παιχνίδι αναπτύσσεται από την Red Storm Entertainment και θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One μέσα στο οικονομικό έτος που διανύουμε. Μπορείτε μάλιστα να δείτε και ένα σύντομο video με οδηγίες που δόθηκαν σε όσους συμμετείχαν σε αυτό το closed test, μέσα από το παρακάτω video tweet.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*