Διαθέσιμα είναι τα πρώτα δύο δωρεάν DLCs για το The Witcher 3: Wild Hunt. Ο λόγος για τα "Temerian Armor Set" και "Beard and Hairstyle Set". Το πρώτο πακέτο περιεχομένου περιλαμβάνει ένα σετ ρούχων (γάντια, παντελόνι, μπότες κ.λπ), expanding saddlebags για το inventory του ήρωα και την war horse armor. Όσον αφορά στο Beard and Hairstyle Set, όπως μπορείτε να καταλάβετε και από την παρακάτω εικόνα, οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να προσαρμόσουν το χτένισμα και τα γένια του Gerald (τα σετ είναι διαθέσιμα σε διάφορα "barbers" locations στον κόσμο του τίτλου). Σημειώνεται ότι τα εν λόγω add-ons προσφέρονται για PC, PS4 και Xbox One. Η διαδικασία για να τα αποκτήσετε απλή: Στο GOG Galaxy μεταβείτε στη σελίδα του game (Library/My Collection/Witcher 3) και εκεί (στη δεξιά στήλη) θα βρείτε την ενότητα “additional content”. Από εκεί θα επιλέξετε Purchase the “Free DLC Program” item (εννοείται πως δεν υπάρχει κάποια χρέωση) και στη συνέχεια, θα πρέπει να κάνετε click στο “More”/”Configure” και επιλέγετε “Available Content”. Εκεί λοιπόν θα εμφανιστούν τα διαθέσιμα DLCs, τα οποία θα «κατέβουν» αυτόματα.

Για τους χρήστες του Steam, απαιτούνται ακόμα πιο λίγα βήματα. Συγκεκριμένα από τη σελίδα του τίτλου (Library/Witcher 3) μπορείτε να δείτε τα διαθέσιμα DLCs. Σημειώνεται ότι η λήψη του περιεχομένου γίνεται αυτόματα. Στη περίπτωση που δεν εμφανιστούν τα add-ons, απλά επανεκκινήστε τον client. Τέλος, τα DLCs για τις εκδόσεις σε PS4 και Xbox One εμφανίζονται ως “Add-Ons” και “Downloadable Content” στη σελίδα του τίτλου στα PSN και Xbox Live αντίστοιχα. Αυτά, καλή διασκέδαση!
Αλλάζει όνομα η COSMOTE TV, αυτό είναι το νέο
Αν ξερει κάποιος ας μου απάντηση λίγο παρακαλώ σε ενα ερώτημα! εχω κατεβάσει την temarian armor στο ps4 και δεν μου την εμφανίζει στο inventory!τι πρέπει να κάνω;
Καλησπέρα φίλε μου, το Temerian Armor Set δεν θα το βρεις στο inventory, αλλά στον χάρτη. Ρίξε μια ματιά εδώ https://plus.google.com/photos/100295898273834337201/albums/6151713973820672369/6151713978193734642?pid=6151713978193734642&oid=100295898273834337201 Δηλαδή θα τα τσιμπήσεις από τον έμπορο που έσωσες -από το Griffin- στην αρχή του παιχνιδιού. Θα πρέπει να διαθέτεις χρυσό όμως.
Ελπίζω να σε βοήθησα :)
Σε ευχαριστώ φιλέ μου!εννοείται πως με βοηθησες!!