Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμη η alpha 3.2 του Star Citizen

*
Πρόσφατα, όσοι έχουν στηρίξει οικονομικά το Star Citizen, απέκτησαν πρόσβαση στη alpha 3.2 έκδοση, που προσθέτει στον τίτλο αρκετά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά και εννοείται ότι η ανάπτυξη συνεχίζεται. Επιπλέον, η Cloud Imperium δημοσίευσε ένα νέο video όπου παρουσιάζεται το τι πρέπει να αναμένουμε από την έκδοση 3.21 που βρίσκεται ήδη σε φάση δοκιμών και την alpha 3.3, που θα είναι το επόμενο μεγάλο update και θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο. Όπως θα διαπιστώσετε και οι ίδιοι υπάρχουν βελτιώσεις στα turrets, τον ήχο και τη διαχείριση ενέργειας. Από τη μια  η ανάπτυξη συνεχίζεται και αυτό είναι κάτι που κανείς δε μπορεί να αμφισβητήσει, από την άλλη πολλοί θα ήθελαν να μάθουν το πότε θα ολοκληρωθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*