Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμη η επίσημη εφαρμογή για το online του Nintendo Switch

*
Με το Nintendo Switch να έχει λανσαριστεί χωρίς όλα τα χαρακτηριστικά της online υπηρεσίας του, η Nintendo αρχίζει σιγά-σιγά να συμπληρώνει το παζλ. Έτσι, από σήμερα είναι διαθέσιμη η επίσημη εφαρμογή της ιαπωνικής εταιρείας για το online μέρος της πλατφόρμας σε συσκευές με λειτουργικό iOS και Android. Όλα αυτά βέβαια, ενόψει της κυκλοφορίας του Splatoon 2 την Παρασκευή. Η εν λόγω εφαρμογή, υπενθυμίζεται πως θα απαιτείται για το voice chat και τις προσκλήσεις που θα στέλνει ο χρήστης σε άλλους παίκτες μέσω των διάφορων λογαριασμών που διατηρεί στα social media. Όπως είναι λογικό, χρειάζεται και ένα σετ ακουστικών που θα συνδεθεί με τη συσκευή σας για να μεταφέρει τα του ήχου. Πάντως, όσον αφορά στην online υπηρεσία, μένει να ανακοινωθούν ακόμη αρκετά από την Nintendo, οπότε λίγο ακόμη υπομονή…

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • iankysyrath
    • μπορει καποιος να μου εξηγησει για ποιο λόγο δε θα μπορούσε να τρέχει αυτό το app και στο switch??δηλαδή είναι τόσο βαρύ και χρειάζεται εξωγενής παραγοντας, ή απλά δεν είναι έτοιμοι για καποιες αλλαγες του λειτουργικού του Switch και προσωρινά βρηκαν τη λύση αυτή??????????

    • Volga
    • Δεν έχω λόγια για το πόσο αλλοπρόσαλλη λογική χρησιμοποιεί αυτή η εταιρεία!

      ΟΚ να καταλάβω ότι θέλουν το κομμάτι της σύνδεσης να γίνεται μέσω εξωτερικής συσκευής και όχι από το ίδιο το σύστημα αφού κατά βάση είναι φορητό και δεν έχει το ίδιο θέση για SIM κάρτα.

      Ποιος ο λόγος να μη χρησιμοποιηθεί η λύση του Wifi hotspot ??????????

    • iankysyrath
    • @Volga, δηλαδή όλο αυτό το καναν για να υπαρχει ευκολία συνδεσης στο internet on the go?γιατι μέσω της εφαρμογής αυτής συνδέεται στο internet και το switch?δε χρειάζεται ξέχωρα της εφαρμογής να κάνεις το κινητό σου wifi spot?αν εκανε tethering αυτόματα το app το κινητό τηλέφωνο, να πώ ενδιαφέρον!!αλλά και πάλι ακόμα και έτσι, δε δικαιολογείται το να μην υπάρχει κι η επιλογή χρήσης του app μεσω του switch!μαλλον το πρόβλημα έχει να κανει με την ανετοιμότητα του OS του μηχανήματος, είτε λόγω βιασύνης, είτε λόγω φόβου μη και "σπασουν" γρήγορα το μηχανημα!

*