Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμο για PC το Drifting Lands

*
Αφότου ολοκληρώθηκε η παραμονή του στο Steam Early Access, η πλήρης έκδοση του Drifting Lands είναι επίσημα διαθέσιμη για όλους τους παίκτες. Υπεύθυνη για την ανάπτυξη του τίτλου είναι η Alkemi και πρόκειται για ένα νέο action rpg shoot-em-up που ως τώρα έχει αποσπάσει καλές κριτικές από τους χρήστες της πλατφόρμας της Valve. To παιχνίδι προσφέρει randomly generated missions, 100 επίπεδα δυσκολίας, 70 active και passive powers, πολύπλοκο item generation system με stat modifiers, τρία διαφορετικά classes και ένα εκπληκτικό περιβάλλον. Όσοι αποφασίσουν να προβούν σε αγορά έως τις 19 Ιουνίου, θα έχουν έκπτωση 20% επί της αρχικής τιμής των $18,99. Στη συνέχεια μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα νέο story trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*