Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμο για όλους το Steam Remote Play Together για να παίζετε με φίλους μέσω ενός απλού link

*
Το Steam Remote Play Together είναι πλέον ένα από τα διαθέσιμα χαρακτηριστικά για όλους τους χρήστες της πλατφόρμας, κάτι που σημαίνει πως θα μπορείτε να παίζετε άνετα με τους φίλους σας. Το χαρακτηριστικό παρουσιάστηκε στην beta του client στα τέλη του 2019 και πλέον περνάει σε δημόσια χρήση. Όποιος θέλει να καλέσει ένα φίλο του, δεν έχει παρά να του στείλει ένα Steam Link App και θα μπορούν να παίξουν μαζί, χωρίς ο καλεσμένος να έχει καν λογαριασμό στην πλατφόρμα. Μάλιστα, είναι σημαντικό πως η λειτουργία αυτή έρχεται και για τους χρήστες Mac. To Steam Remote Play Together είναι συμβατό με συγκεκριμένα παιχνίδια, οπότε πριν προετοιμαστείτε για ομαδική δράση, βεβαιωθείτε πως το game που σας ενδιαφέρει το υποστηρίζει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*