Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμο σημαντικό update για το AMD Radeon Software Crimson Edition

Φαίνεται ότι το AMD Radeon Software Crimson Edition, το οποίο αντικατέστησε το Catalyst software, δημιούργησε σοβαρά προβλήματα σε ορισμένους χρήστες. Ένα από πιο βασικά ζητήματα ήταν ότι το νέο software μείωνε κατακόρυφα την ταχύτητα του ανεμιστήρα σε ορισμένες κάρτες γραφικών. Το συγκεκριμένο “fan bug” είχε ως αποτέλεσμα να υπερθερμαίνεται η GPU, κάτι που -προφανώς- μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη στην κάρτα.



Ωστόσο η AMD έλαβε σοβαρά υπόψη τα σχόλια των χρηστών και διέθεσε το σχετικό driver update, που εκτός από το συγκεκριμένο ζήτημα, περιλαμβάνει fixes για games όπως το Star Wars: Battlefront, CoD: Black Ops 3, Fallout 4 και άλλα. Μπορείτε να διαβάσετε τα update notes εδώ.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*