Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμο το Voodoo Vince: Remastered

*
Εδώ και λίγες ώρες ο Vince επέστρεψε μετά από 14 χρόνια στις πλατφόρμες της Microsoft, Xbox One, Windows 10 και στο Steam. Ο τίτλος αρχικά είχε κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το πρώτο Xbox το 2003 και ανήκει στην κατηγορία των platform games, με τη βελτιωμένη έκδοση του να “τρέχει” στα 1080p με 60fps, ενώ επίσης έχουν αναβαθμιστεί και τα visual effects. Το Voodoo Vince: Remastered βρίσκεται στη λίστα των τίτλων του προγράμματος Xbox Play Anywhere, που σημαίνει ότι εάν το προμηθευτείτε στην τιμή των 14,99 ευρώ θα το έχετε για Xbox One και για Windows 10, ενώ η πρόοδός σας και τα achievements δεν θα χαθούν σε περίπτωση που σταματήσετε να παίζετε στη μια πλατφόρμα και μεταφερθείτε στην άλλη. Στη συνέχεια ακολουθεί το launch trailer του τίτλου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*