Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμο το ελληνικό patch του PES 2015 για το PS3

*
H ταλαντούχα ομάδα του WeHellas ετοίμασε το ελληνικό patch για το PES 2015, το οποίο πλέον βρίσκεται σε ολοκληρωμένη φάση και προσφέρεται για κατέβασμα από το site της. Στο patch προσφέρεται τόσο το ελληνικό πρωτάθλημα με νέα πρόσωπα στους παίκτες και νέες εμφανίσεις, αλλά και ανανεωμένα roster σε clubs και εθνικές ομάδες. Το patch είναι συμβατό με το τελευταίο επίσημο πακέτο διορθώσεων (1.03.04) και DLC (4.00) της Konami, έχει μέγεθος 890MB και θα χρειαστεί να το περάσετε πρώτα στο PC σας και στη συνέχεια να το μεταφέρεται στην κονσόλα PlayStation 3. Από πλευράς ομάδων, περιλαμβάνονται όλες τις Super League, εκτός της Νίκης Βόλου που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Τη θέση της έχει πάρει η ΑΕΚ. Εμπλουτισμό περιεχομένου συναντάμε με το νέο patch και στο αγγλικό πρωτάθλημα (Α και Β κατηγορία), στη Β κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος και στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, ενώ στις ελληνικές ομάδες υπάρχουν από 4 έως και 9 συνθήματα οπαδών για τις κερκίδες.



Η ομάδα του WeHellas αντλεί τα δεδομένα από το Football Manager, σε συνεργασία βέβαια με τη δική της βάση δεδομένων. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά και οδηγίες για το πώς θα κατεβάσετε το patch εδώ. Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως σε ερώτηση προς την ομάδα του patch, πήραμε την απάντηση πως δύσκολα θα δούμε τη δουλειά της στο PS4, καθώς το σύστημα έχει κλειδώματα στη θύρα USB που δεν επιτρέπουν στον οποιονδήποτε να περάσει δεδομένα που αλλάζουν αυτά κάποιου παιχνιδιού.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Konami

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Konami

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Zegetron

  • PEGI

    3+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*