Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμο το μεγαλύτερο update του DayZ για το 2021 (trailer)

H Bohemia Interactive ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Update 1.14 του DayZ, του μεγαλύτερου update του παιχνιδιού για το 2021. Σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης, το Update περιλαμβάνει μερικές ενδιαφέρουσες προσθήκες όπως τα contaminated areas, hunting traps, τα ανανεωμένα helicopter crash sites, animations για bullpup rifles και το LE-MAS assault rifle.

Οι Contaminated Areas χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: τις static, που προσφέρουν high-tier loot, και τις dynamic, που κάνουν τον κόσμο πιο 'ζωντανό'. Από την άλλη, τα hunting traps είναι τα: big fishnet trap, small fish bottle trap, το snare trap και το tripwire booby trap.

Τα helicopter sites τώρα πια είναι ορατά από πολύ μεγάλες αποστάσεις λόγω του smoke particle που έχει προστεθεί, ενώ το κάθε site θα παράγει τον δικό του ήχο μόλις πέφτει το ελικόπτερο, ο οποίος μπορεί να ακουστεί εξίσου από μεγάλες αποστάσεις.

Δείτε παρακάτω το επίσημο teaser trailer του Update 1.14.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*