Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθεσιμο για κονσόλες το Hungry Shark World

*
Για όσους δεν το γνωρίζουν το Hungry Shark World είναι ένας τίτλος για φορητές συσκευές, δημιουργημένος από τις ομάδες ανάπτυξης της Ubisoft. Σε αυτό οι παίκτες αναλαμβάνουν το χειρισμό ενός καρχαρία που περιφέρεται τρώγοντας ο,τι βρει μπροστά του, μέσω του οποίου ξεκλειδώνει νέα πλάσματα του είδους του. Σύμφωνα με δελτίο τύπου της γαλλικής εταιρείας, το παιχνίδι είναι πλέον διαθέσιμο για PlayStation 4, Xbox One και Nintendo Switch. Ο χειρισμός του έχει προσαρμοστεί πλήρως για gamepad και το σημαντικότερο είναι τα 4Κ γραφικά σε PlayStation 4 Pro και Xbox One X. Για φορητές συσκευές διατίθεται δωρεάν, όμως οι κάτοχοι κονσολών που θέλουν να το προσθέσουν στη συλλογή τους θα πρέπει να πληρώσουν £7,99.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*