Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαρροή: Skins από Ratchet & Clank, Astro’s Playroom και LittleBigPlanet στο Fall Guys (video)

*
Το νέο σετ skins που έρχεται στο Fall Guys θα περιλαμβάνει και αρκετές στολές από χαρακτήρες που έχουμε γνωρίσει σε παιχνίδια του PlayStation. Όπως αποκάλυψε ο γνωστός leaker Krxnky στο Twitter, οι παίκτες θα μπορέσουν να δουν στο επόμενο σημαντικό update του τίτλου skins από παιχνίδια όπως τα Ratchet & Clank, LittleBigPlanet, Astro’s Playroom, αλλά και το Kena: Bridge of Spirits. Η εκτίμηση που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι πως οι προσθήκες θα έρθουν με την Season 5 που θα ξεκινήσει αργότερα μέσα στο μήνα που διανύουμε. Στο video που δημοσίευσε μάλιστα ο leaker φαίνεται πως θα έχουμε στολή Lombax, στολή του Sackboy, στολή του Astro Bot, αλλά και χαρακτήρων από το Spelunky. Δείτε περισσότερα στη συνέχεια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*