Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαρροή αποκαλύπτει την προσθήκη του Mercenaries mode στο Resident Evil 4 VR

*
Video που διέρρευσε, όμως γρήγορα κατέβηκε από το YouTube, αποκαλύπτει ότι το Mercenaries DLC θα προστεθεί στο Resident Evil 4 VR το 2022, ως μέρος ενός δωρεάν update.

Πίσω από την ανάπτυξη του παιχνιδιού που κυκλοφόρησε πριν μερικές εβδομάδες βρίσκεται η Armature Studios. Προσφέρει remastered art, 3D spatial sound, νέα οπτική πρώτου προσώπου και μοντέλο κίνησης που επιτρέπει το gameplay είτε είστε όρθιοι, είτε κάθεστε. Το γεγονός ότι το Mercenaries mode δεν συμπεριλήφθηκε στην αρχική κυκλοφορία δυσαρέστησε την κοινότητα των παικτών, παρόλα αυτά θα αποζημιωθούν του επόμενους μήνες.




Το Resident Evil 4 VR είναι το app του Oculus Quest 2 με τις ταχύτερες πωλήσεις, παρόλα αυτά δεν είναι υποψήφιο στην κατηγορά Best VR Game των The Game Awards 2021.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*