Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διατηρήθηκε στην πρώτη θέση των UK Charts το Call of Duty: Vanguard

*
Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα το Call of Duty: Vanguard βρέθηκε στην πρώτη θέση των UK Charts, παρά την πτώση κατά 47% στις πωλήσεις τους σε σχέση με το επταήμερο που προηγήθηκε. Ένα σκαλί παρακάτω, σταθερό και αυτό στην ίδια θέση, το FIFA 22, με άνοδο κατά 11% από εβδομάδα σε εβδομάδα. Ακολουθεί το Animal Crossing: New Horizons, που η κυκλοφορία του πρόσφατου DLC το βοήθησε να σημειώσει άλμα της τάξης του 99%. Η μεγάλη κυκλοφορία των προηγούμενων ημερών, το Forza Horizon 5 σκαρφάλωσε ως την τέταρτη θέση, δεν μπορεί να πει κανείς όμως ότι περιορίστηκε σε αυτή με δεδομένο ότι από την πρώτη ημέρα συμπεριλήφθηκε στον κατάλογο της υπηρεσίας Xbox Game Pass και γνωρίζουμε πως, ήδη έχει προσελκύσει πάνω από 6 εκ. παίκτες. Για την ιστορία αναφέρουμε ότι οι πωλήσεις του ήταν κατά 80% λιγότερες, συγκριτικά με τον προκάτοχό του. Αναλυτικά:

1. Call of Duty: Vanguard
2. FIFA 22
3. Animal Crossing: New Horizons
4. Forza Horizon 5
5. Mario Kart 8: Deluxe
6. Jurassic World: Evolution 2
7. Mario Party Superstars
8. Minecraft (Switch)
9. Shin Megami Tensei V
10. Guardians of the Galaxy


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*